Mijn werk: presentaties en foto's


Ben je  benieuwd naar mijn ideeën voor andere klanten? Hieronder vind je een aantal projecten die reeds uitgevoerd en gefotografeerd zijn. Maar ook projecten die nog uitgevoerd worden. 

Houd dus ook deze pagina in de gaten voor nieuwe projecten en beeldmateriaal ter inspiratie. Klik op de afbeelding bij het project om door de foto's heen te kijken, veel kijkplezier!

Portfolio

Een warme make-over voor de slaapkamer

Een warme make-over voor de slaapkamer

Kleurenplan De klant heeft zelf de slaapkamer op zolder mooi verbouwd met een grote dakkapel en alles wit geschilderd. Maar na een tijdje gingen ze toch op zoek naar meer sfeer en warmte. Het was nu zo saai... Hiervoor hebben we tijdens het eerste uitgebreide gesprek ter plaatse al een mooie kleur uitgezocht. Tevens wat zaken uitgesloten en andere wensen doorgenomen. Op basis hiervan heb ik het warme kleurenpalet opgesteld waarmee ze een intieme sfeer kunnen creëren. En dat is uiteindelijk toch de bedoeling van je slaapkamer toch?

Stylingvoorstellen Met dit kleurenplan heb ik bepaald welke muren geverfd en behangen worden en stylingvoorstellen voor beddengoed, verlichting, planken, dressboy en nieuwe bekleding voor de oude stoel van opa.

Boodschappenlijst Deze maak ik voor de klant om het zo praktisch mogelijk voor ze te maken. Na de presentatie kunnen ze in principe meteen aan de slag en naar de winkel!

Verhuizing Rode Kruis De Baronie Breda

Verhuizing Rode Kruis De Baronie Breda

Review Rode Kruis "Quant aan huis heeft advies gegeven omtrent de styling van het nieuwe Rode Kruis gebouw te Breda. Gedurende het proces was Gwen erg betrokken om de wensen van het Rode Kruis inzichtelijk te krijgen. Aan de hand van het kleurenplan en inspiratiemoodboard hebben we het pand onder handen genomen met als eindresultaat een professionele maar huiselijke sfeer. Precies waar we naar op zoek waren, hartelijk dank!" Aldus Jurre de Jong

Kleur & Stylingadvies Mijn allereerste professionele klus was twee jaar geleden de verhuizing van het kantoor in Tilburg naar een nieuw pand op een bedrijventerrein. Nu speelt er in Breda hetzelfde en mocht ik weer een advies voor kleur en indeling maken. Wat is dat toch fijn.

Opdracht Vrijwilligers en medewerkers zich laten thuisvoelen in een Rode Kruis omgeving. Dit keer een wat steviger kleurenplan met stoere vergrijsde muren en rode accenten. Ga vooral kijken nu het klaar is.

Wonen en werken in de woonkamer

Wonen en werken in de woonkamer

Advies op maat Sandra en Marco hebben een fijn huis in Ammerzoden en wonen daar met hun twee kinderen. Als gevolg van de Corona pandemie werken ze beiden thuis en hebben daarvoor een deel van de keuken opgeofferd. Hiervoor maakten ze de eettafel kleiner en zo kon een lange eiken plank twee ‘tijdelijke’ werkplekken herbergen. Nu de pandemie langer duurt en Sandra ook zelfstandig is geworden, is de noodzaak een goede werkplek te maken steeds groter geworden.

Opdracht Voor de werkplek hebben ze al een plek in gedachten, maar weten niet goed hoe dit aan te pakken. De wens daarbij is dat door kleuren materiaalgebruik alles mooi met elkaar in verbinding staat. De keuken wordt hierdoor weer een fijne leefkeuken en de zitkamer krijgt ook een stylingmakeover zodat alles in één lijn is en een gevoel van sfeer en warmte ontstaat.

Balans & Bescherming

Balans & Bescherming

Inspiratieadvies Liesbeth vroeg mij met haar mee te denken over nieuwe kleuren in de woonkamer, de indeling voor een nieuwe keuken in de toekomst en wat stylingtips voor de nieuwe tuinkamer die bijna klaar is. Wat een leuke opdracht vind ik dat. Mensen aanzetten in hun denken en creativiteit. Een heleboel inspiratie, beelden en ideeën en ze krijgen weer het gevoel dat ze de juiste kant op gaan en een mooie ruimte kunnen gaan maken.

Review Liesbeth Superblij met het inspiratie-advies van Gwen. Het geeft veel energie en ‘rust’ om met een mooi plan en uitgewerkte kleuren verder te gaan. Nu aan de slag, kan niet wachten!

De ideale meubelindeling

De ideale meubelindeling

Advies op maat Voor een stel dat verhuist van een vrijstaand huis naar een nieuwbouwappartement maakte ik een advies op maat. De uitdaging zat in de hoogte - ruim 4,5 meter hoog - en het vierkante formaat waar alles in moest gebeuren: koken, eten, zitten, lezen en televisiekijken.

Opdracht Bedenk een rustig kleurenplan dat past bij de huidige meubels, want die verhuizen mee. Kom met de ideale indeling die past bij de gebruiken en gewoontes van de bewoners. Verras ons met een roomdivider om de verschillende hoeken wat te scheiden.

Showstopper Het maatwerk meubel die in een hoek van 90 graden de zithoek van de eethoek en keuken afscheidt en zo wat meer intimiteit creëert.

Inspiratie voor kleur en verlichting

Inspiratie voor kleur en verlichting

Lichtplan Meike vroeg mij speciaal voor de verlichting in huis. Er is al veel aandacht besteed aan mooie, duurzame meubels, maar het licht blijft een lastig parket.

Televisie kijken De televisie staat op een op maat gemaakt meubel, maar voldoet niet meer aan de huidige wensen. Een wat strakker meubel waarin alles achter deuren weggewerkt kan worden.

Kleur Een mooie wand met een barok bloemenbehang is nog steeds een mooie eyecatcher in de eetkamer. Maar de andere muren mogen een andere kleur om samen meer balans te brengen.

Opdracht Ervoor zorgen dat nieuwe verlichting in passende armaturen samen met warme kleuren zorgen voor een prettige balans in de woonkamer. Daarnaast ontwierp ik een maatwerkkast die geïntegreerd in de ombouw van de haard de televisie en audio-apparatuur herbergt.

Compleet advies op maat

Compleet advies op maat

Family Blues Een gezin uit Rosmalen kocht een groot vrijstaand huis met heel veel ruimte voor alle gezinsleden. Maar de grootte was ook direct de vraag aan mij. Hoe krijgen we de ruimtes zo ingericht dat de stijl en sfeer in elkaar overloopt.

Opdracht Een kleuradvies voor de wanden, raambekleding, een lichtplan voor de keuken, woon-, eetkamer en zitkamer. Voorstellen voor meubels die passen binnen het kleurenpalet. De basis mag heel rustig zijn, aangezien een gezin met drie kinderen al heel druk van zichzelf is. Een grote uitdaging dus!

Review Yvonne "Gwen heeft zich verdiept in wie wij zijn en wat we als gezin belangrijk vinden. Haar interieuradvies sloot hier naadloos op aan. Het advies was volledig, praktisch (shoppinglist) en heel mooi gepresenteerd. Hoewel het huis nog niet af is, blijkt al wel dat het advies van Gwen precies het gewenste effect heeft. Ruimtes zijn door kleurgebruik mooi met elkaar verbonden en het interieur heeft veel karakter."

Rust & Verwondering

Rust & Verwondering

Inspiratieadvies Voor mijn vriendin Hanneke heb ik een presentatie gemaakt bomvol inspiratie voor haar nieuwe woning. Het nieuwe huis heeft een begane grond met diverse hoeken en nissen die een eigen functie hebben. Van lounge-televisieplek naar een rustige leesplek, via de eetkamer door de keuken naar de tuinkamer.

Opdracht Hoe creëer je gevoelsmatig verbinding tussen deze ruimtes die open zijn, maar toch op zichzelf staan? Het gebruik van kleuren op de muur en meubels kan hierbij heel goed helpen. De kleurenlijn leidt je door het huis heen en bakent de verschillende hoeken ook af.

Review Hanneke "Het advies sloot echt naadloos aan op onze wensen. Ze had ons helemaal goed begrepen. En wat is het fijn thuiskomen in een huis waarin alles in balans is en de kleuren heeft waar je heel blij van wordt. Ik raad iedereen, die op zoek is naar eenheid in 't interieur en kleur, aan om eens een kijkje te nemen op haar website. Je wordt meteen enthousiast dat weet ik zeker."

Resultaat Deze klus geeft echt een fijn gevoel, zoveel van het advies is daadwerkelijk uitgevoerd. Ik ben trots op mijn advies en de uitvoerders!

Sweet Harmony

Sweet Harmony

Inspiratieadvies Voor een jong stel dat een nieuwbouwhuis heeft gekocht in een mooi, klein opgezet plan in de weilanden van Lith, bedacht ik een kleurenlijn. De kleurenlijn brengt het buitenleven naar binnen. Een karamelkleur aan de voorkant om de ochtendzon op te warmen en een koele groene tint aan de achterzijde om de warme middagzon wat af te koelen.

Tip! Je kunt met de kleuren in huis dus heel mooi spelen en hen versterken door rekening te houden met de stand van de zon en de lichtinval.

Review Sophie "Super blij met het advies. Kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. En de kleurstalen zijn in het echt nog mooier dan ik had gedacht ;-)"

Online advies!

Online advies!

Inspiratieadvies Altijd Lente Deze opdracht is volledig via telefoongesprekken, Whatsapp, Zoom en e-mail verlopen. Heel gek zo'n Corona virus dat ons dwingt anders te gaan werken. Ik dacht van tevoren dat het lastig zou worden, zo zonder persoonlijk contact. Echter door een uitgebreide vragenlijst te hanteren. een inleidend gesprek telefonisch te voeren en vooral te vertrouwen op mijn eigen creativiteit heb ik het advies succesvol afgerond.

Review Floor "Wij zijn dolenthousiast! We hebben al verschillende meubels en accessoires aangeschaft voor als de verbouwing klaar is. Wil je een mooi, passend en speciaal advies, dan zou ik zeker Gwen vragen!"

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn