INTERIEUR  
  ONTWERP & STYLING  

Blog van Quant aan huis

Op deze pagina wil ik je met mijn blogs meenemen in de processen die ik doormaak, maar ook wat mij inspireert, beweegt en interesseert. Daarmee hoop je ook weer te inspireren!

BLOG


Terug naar overzicht

25-02-2019

#1 - En flits: het is bijna twee jaar verder!

Ik weet het nog goed. Ik kondigde in april 2017 aan dat ik een break nam. Meer tijd voor mijn gezin en tijd voor bezinning. De reacties waren hartverwarmend. Velen volgen me ook nog steeds via social mediakanalen als Instagram en Facebook. Maar op LinkedIn heb ik me echt een tijd niet geroerd. Tot vandaag, want ik kan mijn netwerk goed gebruiken.

Die tijd voor bezinning is goed gelukt. Inmiddels heb ik twee opleidingen voor interieurstyling en -ontwerpen met goede resultaten afgerond én een leuk aantal interieuropdrachten uitgevoerd. Nu wil ik graag doorgaan met wat ik het liefste doe: interieur- en kleuradvies bedenken, creëren en uitvoeren vanuit mijn eigen bedrijf ‘Quant aan huis’. Voor particulieren, maar juist ook voor bedrijven.

Met mijn communicatie- en strategiekennis en ervaring ben ik in staat de kernwaarden van een bedrijf te verbinden met een mooi passend interieur. Heb jij of werk jij in een bedrijf dat graag aandacht wil besteden aan het pand waarin je werkt? Op zoek naar meer sfeer, rust of juist een mooi visitekaartje als je relaties over de drempel stappen?
Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.Terug naar overzicht 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn