Interieuradvies  
  ONTWERP & STYLING  

Jouw woonhuis

Een mooi nieuw huis of een ingrijpende verbouwing, een nieuwe keuken, badkamer en meubels, en dan? Kleur of juiste geen kleur, op zoek naar een passende sfeer en samenhang? Maak nu van jouw huis echt jouw thuis! 

Inspiratie-advies

Dat kan al met een inspiratie-advies direct bij jou thuis aan de keukentafel. Met een kleurenwaaier, stalen en een materialenkoffer komen we samen binnen twee uur tot een praktisch plan voor jouw persoonlijke woonwensen. En dan kun je direct aan de slag. Zodra je klaar bent met shoppen en klussen (of je laat het uitvoeren), kom ik nog eens langs voor de laatste stylingtips & tricks. En omdat ik deze maand mijn eerste verjaardag vier, betaal je nu € 199,- voor 2,5.uur (normaal tarief € 249,-).

Compleet interieuradvies

Heb je grotere wensen? Dan krijg je een compleet interieuradvies. Dat wil zeggen van een moodboard met stijl en sfeer, uitgewerkt in een kleurenplan, interieurindeling, meubel- en verlichtingsplan  tot een shoppinglist. En als extra kan ik je ook bijstaan bij het woonshoppen. Zo krijg je dus altijd een advies op maat. 

Neem voor tarieven van de verschillende adviezen vrijblijvend contact met me op: 06 - 14 66 30 19 of mail naar gwen@quantaanhuis.nl