INTERIEURPASSIE  
  intuïtief creatief - kleurrijk - verrassend  


Thuiskomen in je eigen Curacao Sunset

Voor de eigenaresse van een appartement heb ik een advies gemaakt met daarin een kleurenplan en aanvullend meubels. Ze had namelijk zelf het hele appartement verbouwd en de indeling bepaald. Toch bleef het knagen. Het werd geen fijn geheel en was ondanks de mooie roze kleur op muur niet warm genoeg. 

Ik stelde voor bij haar langs te gaan voor een inspiratieadvies. Dat is een advies waarbij ik met mijn stalenkoffer, kleurenwaaier en dosis creatieve energie in een paar uur tijd tot een praktisch advies kom. Gewoon bij de klant aan tafel. 

Thuis werk ik dat mooi uit tot een presentatie waarmee je direct aan de slag kunt. De foto's hieronder laten zien hoe dat eruit ziet.

Deze klant was dus op zoek naar warmte en verbinding. Die vond ik in de laatste opmerking voordat ik naar huis ging: Curacao is heel belangrijk voor mij. Ja, als ik op Curacao uit het vliegtuig stap, voelt dat als thuiskomen! Nou, dat is een mooie aanleiding voor een warm advies. Wordt u er ook warm van? 

"Jaaaaaa wow, ben nog steeds in de wolken en superblij met je advies!  Je raakte mij volledig met de Curacao Sunset! Komend weekend mooie foto’s uitzoeken van mijn tijd op Curacao voor aan mijn muur en aan de slag met de verfroller en kwasten."

Judith


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn