INTERIEUR  
  ONTWERP & STYLING  

Blog van Quant aan huis

Op deze pagina wil ik je met mijn blogs meenemen in de processen die ik doormaak, maar ook wat mij inspireert, beweegt en interesseert. Daarmee hoop je ook weer te inspireren!

BLOG


Terug naar overzicht

09-04-2019

#4 – Waarom doe ik wat ik doe…

De vraag “waarom doe je wat je doet?’ heb ik in mijn vorige werk vaak gesteld aan opdrachtgevers. Nu stel ik deze vraag regelmatig aan mezelf. Dat is nodig, want ik moet toch kunnen vertellen waarom ik zo graag interieurs ontwerp en voor wie. Maar het blijft lastig. Voor zowel bedrijven als particulieren maak ik kleur- en interieuradviezen, van vergaderruimte tot slaapkamer.
Maar ondertussen help ik ook bedrijven met hun communicatie (en zoeken naar hun ‘why’) en maak ik zoveel mogelijk mooie dingen. Mijn focus is ver te zoeken… en terwijl dat noodzakelijk is in je communicatie naar potentiele klanten, toch? Hoe moeten zij anders weten waarmee jij ze kan helpen?

Tja, voor mij gaat dat op dit moment als volgt:
Samen met jou zoeken we uit wat je kernwaarden zijn. Gekoppeld aan je doelstellingen maak ik daar een goede communicatiestrategie om heen. Om daarna met een designer een communicatieconcept te ontwikkelen waarmee je jouw merk goed in de markt presenteert. Met de vastgestelde kernwaarden ontwikkel ik een mooi interieurconcept dat aansluit op het communicatieconcept (beeld, kleur en vorm). Uiteindelijk kan ik daarvoor ter afsluiting en styling een eyecatcher ontwerpen in de vorm van een schilderij, foto’s of een ander kunstobject. En nee, dat hoeft natuurlijk niet allemaal tegelijk. En je hoeft niet alles door mij te laten doen. Ik wil alleen maar zeggen dat het een het ander niet uitsluit. Al deze zaken geven mij een heleboel energie. Daarom heb ik besloten het voorlopig allemaal te doen.

Tijdens de momenten dat ik nadenk over mijn ‘why’ kom ik altijd uit bij ‘ik wil mooie dingen maken’. Waarom dan? Ik wil er mensen blij mee maken en natuurlijk zoek ik waardering van datgene wat ik maak. Het is dan wel noodzakelijk dat anderen het mooi vinden, anders ben ik snel uit ‘gemaakt’. Heel vaak zie ik iets en denk ik ‘dat kan ik ook’. Zodra ik er aan begin, weet ik al of het een succes wordt of niet. En als ik het niet zeker weet, heb ik een hele eerlijke directe omgeving die graag vertelt wat ze ergens van vindt. Het blijft altijd spannend of de ontvanger mijn werk ook daadwerkelijk mooi vindt. Daarom doe ik vandaag iets spannends en volledig buiten mijn comfortzone: een winactie!

Sinds gisteren krijg ik veel enthousiaste reacties op mijn post op mijn Instagram privéaccount. Daarin staan namelijk drie kleine schilderijtjes met de portretten van mijn kinderen. Al sinds jaar en dag hangen er boven de bank in de woonkamer drie bewerkte foto’s van mijn kinderen en ik besloot dat het tijd was om ze te vervangen. Maar nu wel een keer anders dan een foto. Uiteindelijk heb ik mijn kwast afgestoft (hobby uit het verleden) en met een paar pennenstreken de portretten gemaakt. Net genoeg om ze te herkennen.

Wil jij graag een portret van jouw kind, moeder, vader, partner of jezelf winnen? Je maakt kans door in deze post iemand te taggen die dit ook graag wil winnen. Voor extra kans mag je de post in je verhaal delen met #quantaandemuur en aanstaande zondag 14 april maak ik de winnaar bekend.
De winnaar levert een goede portretfoto aan en krijgt daarna binnen een week een geschilderd portret met zwarte lijst van 30 x 30 cm thuisgestuurd.

Voorwaarden van deze Quant aan huis winactie
• de winactie loopt van 9 april 2019 t/m 14 april 2019
• iedereen mag meedoen aan de winactie
• hoe maak je kans? 1 – Volg @quantaanhuis | 2 – Tag een vriend in de reacties onder deze post | 3 – Deel de winactie in je verhaal met #quantaandemuur
• 14 april 2019 trek ik de winnaar uit alle reacties en maak ik deze bekend in mijn Stories. Houd hiervoor Instagram en Facebook in de gaten!
• met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
• de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
• de prijs: 1x portret met penseel incl. zwarte lijst van 30 x 30 cm en verzendkosten, niet inwisselbaar
• deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

 QAH2019-MOODBOARDS WEBSITE3-min.jpg


Terug naar overzicht 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn